15 Jun

Spar penge på en billigere bilforsikring

Et område som du med garanti bruger mange penge på, men ikke rigtigt tænker så meget over, det er forsikringerne. Din bilforsikring er med stor sandsynlighed den største pengesluger af dem alle sammen!

Få tilbud på billig bilforsikring her

En billig bilforsikring gøre en kæmpe forskel på hvor meget du har råd til at rejse, spise på restaurant m.v. hvert år, for i gennemsnit så spare en familie som får 3 tilbud på forsikringer fra andre forsikringsselskaber end dem de allerede har cirka 2500 kr om året!!!

2500 kroner hvert eneste år! Det er penge som jeg i hvert fald snildt kunne finde noget sjovere at bruge på end bare at lade forsikringsselskaberne sluge dem, og putte dem ned i et stort sort hul. Om du så vil bruge de opsparede penge på en god rejse, eller bare lade dem gøre forskellen til en gladere hverdag, på alle de små ting som bare gør det hele lidt mere festligt, det er så helt op til dig.

Der er nogle forskellige ting som man selvfølgelig skal holde øje med, når man skifter bilforsikring, og alle de andre forsikringer, men det er slet ikke så svært som det lyder, hvis du har flere forskellige tilbud at sætte over for hinanden. Brug nogle få minutter på at få tilbud på forsikringer, og brug derefter et par timer på at holde møder og diskutere pris med forskellige forsikringsfirmaer. Hvis du tænker over det, så vil det give en rigtig god timeløn at kunne spare f.eks. 2000 kr for 2 timers arbejde. Det er jo ikke bare en indkomst, men en besparelse, hvilket vil sige, at det jo ikke er penge du skal betale skat af, så hvis du skulle have arbejdet, så svare det hurtigt til 2 hele arbejdsdage for at tjene det samme, og for mange af os er det endnu mere.

Idenyt har skrevet en lille forsikringsguide som det også er værd at læse.